Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne emeke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini uydurmak için kullanılan bir bapdır.

Yangın merdiveni husus esaslığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler karınin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları horda arsa almaktadır.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Binalarda belli standartlarda mahal alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabil bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı in katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, yangın kapısı toplantı veya dinlenme yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale faziletli kaliteli yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cenahı düzen, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri gibi sair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Umumi amacı insanoğluın binayı ziyan kararlamadan terk etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi kırmızıır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas bapların huzurı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Report this wiki page